Gebraden karbonade en paprika spaghetti
Chef-kok Ramon Brugman maakt een compleet hoofdgerecht, dat weinig tijd in de keuken vraagt en toch heel uitgebreid is! Hij braadt karbonade, maakt paprika spaghetti en maakt het geheel af met knoflook, rozemarijn en Parmezaanse kaas.
Recept
Ingrediënten
-
Ingrediënten karbonade reepjes2schouderkarbonades
-
1/2bos rozemarijn
-
2 elhoning
-
1citroen
-
Ingrediënten sla2stronkjes little gem sla
-
•olijfolie
-
•zout en peper
-
Ingrediënten pasta•spaghetti
-
4rode paprika's
-
1ui
-
3tenen knoflook
-
1rode peper
-
•tijm
-
•zout en peper
-
1citroen
-
•Parmezaanse kaas
-
Snij de karbonade in reepjes.
-
Breng op smaak met zout en peper.
-
Rasp wat schil van citroen en hak de rozemarijn.
-
Laat een koekenpan heet worden en doe hier een scheutje olijfolie in.
-
Bak het vlees bruin.
-
Voeg de honing toe en bak even door.
-
Voeg de rozemarijn en citroenschil toe.
-
Snij dan de sla in vieren en laat een koekenpan heet worden.
-
Doe er een scheut olijfolie in en bak de sla aan elke kant tot deze verkleurd.
-
Breng de sla op smaak met zout en peper.
-
Doe vervolgens alle groenten in een ovenschaal.
-
Besprenkel met olijfolie, tijm, zout en peper en pof de groente ongeveer 40 minuten in een oven van 200 graden.
-
Haal de groenten eruit en verwijder de schillen.
-
Doe alles in een pan en pureer tot een gladde saus.
-
Breng op smaak met zout en peper en knijp de citroen erop uit.
-
Kook dan de spaghetti gaar en roer door de saus.
-
Rasp er wat Parmezaanse kaas overheen.
- Eet smakelijk!