Knapperige olijven crumble
Dol op olijven, maar toe aan iets origineels? Onze kok Jetske van den Elsen maakt een heerlijke knapperige olijven crumble. Heel makkelijk én super lekker. Zo heb je ze nog nooit geproefd!
Recept
Kookmodus
Zet de kookstand aan om te voorkomen dat je scherm dimt of uitgaat.
Ingrediënten
-
•Halve pot olijven (groen en/of zwart)
-
Snijd de olijven in ringetjes of stukjes en dep olijven heel goed droog.
-
Verspreid ze op een bakpapiertjes en doe ze in de oven 3 à 5 uur op 90 graden (afhankelijk van oven en hoe je ze gesneden hebt).
-
En dan genieten maar! Je kunt de olijven bewaren in een luchtdicht bakje.
- Geniet van je knapperige olijven!!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.