Jetske's recepten voor 'Hoe maak ik...?'

Roomboter, paneer, kimchi, eetbare parels en koraal tuiles. In deze serie maakt Jetske de meest originele recepten.

Hoe maak je zelf eetbare parels?

Jetske's recepten voor Smaakmakers

Ketchup, notenpasta, Japanse furikake, sesamdressing en pindasaus! Dit zijn de lekkerste smaakmakers voor in jouw keukenkastje.

 

Recept van chef online Jetske van den Elsen, Foto: Jetske van den Elsen
Ik maak mijn kookvideo's met een statief, mijn telefoon en een omgekeerde witte placemat als achtergrond
Jetske van den Elsen | BinnensteBuiten online chef-kok

Jouw Instagram account gaat door het dak! Had je dat ooit gedacht?

'Haha, nee! Ik ben eerst anoniem op Instagram begonnen met foto's van mijn recepten. Na Masterchef dacht ik: ik ga ervoor! Binnen een half jaar tijd ben ik van 6 duizend volgers naar meer dan 76 duizend volgers gegroeid. Ik voel me vereerd en ben dankbaar als mensen me foto's sturen. Koken en eten is een soort liefde, die je aan mensen kan geven. Ik praat met mensen die ik niet ken, maar het eten verbind ons. Dat is toch mooi?!'

Jetske van Elzen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dan krijg je elk weekend als eerste de lekkerste recepten in je mail. Aan tafel! 

Volop vintage design in dit appartement | Fotografie: Liesbeth Disbergen

Bekijk alles van Jetske van den Elsen

Filters

Filters

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Okonomiyaki van Jetske
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki: Japanse hartige pannenkoek

Sushi gember - Jetske van Elsen
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik sushi gember Gari en Beni Shoga?

Koraal tuiles - Jetske
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik koraal tuiles?

Hoe maak je zelf eetbare parels?
Jetske van den Elsen

Hoe maak je zelf eetbare parels?

Jetske met kimchi
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik zelf kimchi?

Hüttenkäse en paneer van Jetske | Foto: Jetske
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik zelf hüttenkäse en paneer?