Marsepeinen boterhammetjes cake
Recept
Ingrediënten
-
200 gboter (op kamertemperatuur)
-
200 gwitte basterdsuiker
-
4eieren
-
200 gbloem
-
Draai eerst de boter samen met de suiker lekker luchtig. Zorg ervoor dat het mengsel er wit uitziet. Voeg dan één voor één de eieren toe. Doe steeds pas het volgende ei erbij, als de boter en suiker het ei volledig hebben opgenomen.
-
Daarna voeg je de bloem toe. Draai de bloem kort maar krachtig door het beslag heen. Smeer de binnenkant van een cakeblik in met boter en giet daarna het beslag erin.
-
Bak de cake op 150 graden voor ongeveer 60 minuten. Haal de cake na een uur uit de oven en laat de cake minimaal 15 minuten afkoelen in het bakblik, anders is de kans groot dat de cake blijft plakken. En zo blijft de cake lekker nat.
-
Snij een plakje van de cake en bestrijk deze met een beetje botercrème. Leg er vervolgens een paar plakjes marsepeinen kaas of ei bovenop.
- Eet smakelijk!