
Nacho’s met roomkaas en zalm
Zo heb jij je nacho’s nog nooit gegeten! Maak de ideale borrelplank met nacho’s, ricotta, roomkaas en gerookte zalm!
Recept
Ingrediënten
-
Voor de basis150 grroomkaas
-
150 grricota
-
1zak nachos
-
•peper en zout
-
Voor de garnituur300 grgerookte zalm
-
4stengels bosui
-
1/2bos dille
-
1citroen
-
1/2komkommer
-
1rode ui
-
1handje rucola
-
1bosje radijsjes
-
Roer de roomkaas en ricotta door elkaar heen en breng op smaak met een beetje zout en peper. Smeer dit op een grote schaal in een dunne laag.
-
Verdeel de zalm in kleine roosjes en leg ze verspreid op de grote schaal. Snijd de dille en bosui en strooi er over heen.
-
Maak van de komkommer dunne slierten met een kaas schaaf of dunschiller. Snijd vervolgens de rode ui in flinter dunne ringen en snij de radijs door de helft. Verdeel alles over de grote schaal.
-
Steek hier en daar vast wat nacho’s in de roomkaas en ricotta. Serveer de rest in een bak er naast.
- Eet smakelijk!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.