Nacho’s met roomkaas en zalm

Nacho’s met roomkaas en zalm

Zo heb jij je nacho’s nog nooit gegeten! Maak de ideale borrelplank met nacho’s, ricotta, roomkaas en gerookte zalm!
 

Recept

Ingrediënten

  • Voor de basis
    150 gr
    roomkaas
  • 150 gr
    ricota
  • 1
    zak nachos
  • peper en zout
  • Voor de garnituur
    300 gr
    gerookte zalm
  • 4
    stengels bosui
  • 1/2
    bos dille
  • 1
    citroen
  • 1/2
    komkommer
  • 1
    rode ui
  • 1
    handje rucola
  • 1
    bosje radijsjes
  1. Roer de roomkaas en ricotta door elkaar heen en breng op smaak met een beetje zout en peper. Smeer dit op een grote schaal in een dunne laag.

  2. Verdeel de zalm in kleine roosjes en leg ze verspreid op de grote schaal. Snijd de dille en bosui en strooi er over heen.

  3. Maak van de komkommer dunne slierten met een kaas schaaf of dunschiller. Snijd vervolgens de rode ui in flinter dunne ringen en snij de radijs door de helft. Verdeel alles over de grote schaal. 

  4. Steek hier en daar vast wat nacho’s in de roomkaas en ricotta. Serveer de rest in een bak er naast. 

  5. Eet smakelijk!
Wat vond je van het recept?
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.