Pasta met kaviaar
Alain bezoekt in Limburg een pastamaker die pasta maakt met heel veel passie. Met de pasta maakt Alain een mooi gerecht.
Recept
Ingrediënten
Aantal personen 4-
230 grverse pasta
-
150 grcrème fraîche
-
2kleine sjalotten
-
1 elfijn gehakte bieslook
-
1citroen
-
20 grkaviaar van zalmforel
-
20 grkaviaar van haring
-
Kook de verse pasta in een pan met ruim water en een klein beetje zout. Zodra de pasta gaar is giet je deze af maar bewaar 2 eetlepels kookvocht. Doe dit kookvocht in een pannetje samen met de Crème fraîche en laat dit inkoken tot een saus.
-
Snipper ondertussen de sjalotjes en hak de bieslook fijn.
-
Roer de saus van crème fraîche door de pasta. Doe de kaviaar van zalmforel en de kaviaar van haring bij de pasta en schep het goed door de pasta.
-
Verdeel de pasta over de borden en strooi daar bovenop wat van de gesnipperde sjalotjes (rauw), de bieslook en rasp van de citroen.
-
Maak af met nog wat peper uit de pepermolen en eet smakelijk!
- Eet smakelijk!