Pasta met kaviaar
Alain bezoekt in Limburg een pastamaker die pasta maakt met heel veel passie. Met de pasta maakt Alain een mooi gerecht.
Recept
Kookmodus
Zet de kookstand aan om te voorkomen dat je scherm dimt of uitgaat.
Ingrediënten
Aantal personen 4-
230 grverse pasta
-
150 grcrème fraîche
-
2kleine sjalotten
-
1 elfijn gehakte bieslook
-
1citroen
-
20 grkaviaar van zalmforel
-
20 grkaviaar van haring
-
Kook de verse pasta in een pan met ruim water en een klein beetje zout. Zodra de pasta gaar is giet je deze af maar bewaar 2 eetlepels kookvocht. Doe dit kookvocht in een pannetje samen met de Crème fraîche en laat dit inkoken tot een saus.
-
Snipper ondertussen de sjalotjes en hak de bieslook fijn.
-
Roer de saus van crème fraîche door de pasta. Doe de kaviaar van zalmforel en de kaviaar van haring bij de pasta en schep het goed door de pasta.
-
Verdeel de pasta over de borden en strooi daar bovenop wat van de gesnipperde sjalotjes (rauw), de bieslook en rasp van de citroen.
-
Maak af met nog wat peper uit de pepermolen en eet smakelijk!
- Eet smakelijk!