3 minuten
Recept bij ketchup
Culinair expert Alain Caron is in Zeeland waar hij met ketchupmaker Patrick Keizer niet verkoopbare tomaten ophaalt bij tomatenkweker Denny Snel in Terneuzen. Met de afgekeurde tomaten gaat Alain naar de ketchupmakerij van Patrick in het kleine plaatsje Graauw. Hier ziet Alain hoe de ketchup gemaakt wordt en hoe deze smaakt. En hoe Alain de ketchup goed in zijn waarde kan laten, is om er een passend gerecht bij te maken.
Recept
Ingrediënten
Aantal personen 4-
Marinade2 elsweet & sour saus
-
1 dlolijfolie
-
2 elgembersiroop
-
•sap van 1 citroen
-
•sap van 1 limoen
-
1 tlsojasaus
-
1teentje knoflook
-
•peper
-
4 elketchup
-
Salade1halve krop rode sla fijn gesneden
-
4kleine paprika's in de olie uit blik
-
•citroenschil
-
•een rode ui
-
1 elolijfolie
-
Rode garnituur4kleine gekookte bietjes
-
1 elolijfolie
-
2rauwe bieten
-
1mespuntje zout
-
1mespuntje suiker
-
•Paar druppels citroensap
-
Filet americain100 gverse filet americain
-
1 elketchup
-
•paar druppels Worcestersaus
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.