Salade met gefermenteerde pompoen en pastinaak
Voedsel fermenteren is weer helemaal hot! Alain laat je zien hoe je een salade met gefermenteerde pompoen en pastinaak maakt.
Recept
Kookmodus
Zet de kookstand aan om te voorkomen dat je scherm dimt of uitgaat.
Ingrediënten
Aantal personen 4-
•gefermenteerde pompoen met Koreaanse pepers
-
•gefermenteerde pastinaak met jeneverbessen
-
•gefermenteerde ui en appel
-
•handje naturel chips
-
2vleestomaten
-
4wortelen
-
1appel
-
•handje gedroogde uitjes
-
•azijn
-
•peper en zout
-
Snijd de tomaat in plakjes en leg ze op het bord als onderlaag.
-
Snijd de appel, gefermenteerde flespompoen, gefermenteerde pastinaak en de wortelen in kleine reepjes.
-
Maak een dressing van de azijn en wat vocht van de gefermenteerde flespompoen, pastinaak en ui en appel. Maak hem op smaak met peper en zout.
-
Drapeer de groentes op de plakjes tomaat en maak af met wat gebakken uitjes en chips.
-
Giet de dressing over de salade.
- Eet smakelijk!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.