4 minuten
S’mores met kletsmajoors en gezouten karamel
Heb jij al eens van s'mores gehoord? Een heerlijk koekje met chocola en een marshmallow ertussen! Chef-kok Rosah van Schendelen geeft het een twist met miso karamel. Om je vingers bij af te likken!
Recept
Kookmodus
Zet de kookstand aan om te voorkomen dat je scherm dimt of uitgaat.
Ingrediënten
Aantal personen 4-
8dunne kletsmajoors
-
4marshmallows
-
4 tlgezouten karamel of miso
-
4plakjes pure chocolade
-
4lange prikkers
-
Draai alle kletsmajoors om zodat je alleen de binnenkant ziet.
-
Smeer op vier koeken een theelepel karamel en doe op de andere vier een plakje pure chocolade.
-
Prik steeds één marshmallow aan een prikker en smelt langzaam met behulp van een gasbrander. Let op dat je de marshmallows niet verbrandt.
-
Plaats de gesmolten marshmallow boven op de chocolade en druk hierop het koekje met de karamel. Tip: Eet meteen op, dan zijn ze het allerlekkerst.
- Geniet van de heerlijke s’mores met kletsmajoors!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.