4 minuten

S’mores met kletsmajoors en gezouten karamel

Heb jij al eens van s'mores gehoord? Een heerlijk koekje met chocola en een marshmallow ertussen! Chef-kok Rosah van Schendelen geeft het een twist met miso karamel. Om je vingers bij af te likken!

Gerecht Vegetarisch
Bereidingstijd 0-30 minuten
Menu Nagerecht

Recept

Ingrediënten

Aantal personen 4
  • 8
    dunne kletsmajoors
  • 4
    marshmallows
  • 4 tl
    gezouten karamel of miso
  • 4
    plakjes pure chocolade
  • 4
    lange prikkers
  1. Draai alle kletsmajoors om zodat je alleen de binnenkant ziet.

  2. Smeer op vier koeken een theelepel karamel en doe op de andere vier een plakje pure chocolade. 

  3. Prik steeds één marshmallow aan een prikker en smelt langzaam met behulp van een gasbrander. Let op dat je de marshmallows niet verbrandt.

  4. Plaats de gesmolten marshmallow boven op de chocolade en druk hierop het koekje met de karamel. Tip: Eet meteen op, dan zijn ze het allerlekkerst.

  5. Geniet van de heerlijke s’mores met kletsmajoors!
Wat vond je van het recept?
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.

Elke week zo'n lekker recept maken?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van BinnensteBuiten!

Onze chef-koks Rosah van Schendelen en Sharon de Miranda | Foto: Sheena Schouwink