
4 minuten
S’mores met kletsmajoors en gezouten karamel
Heb jij al eens van s'mores gehoord? Een heerlijk koekje met chocola en een marshmallow ertussen! Chef-kok Rosah van Schendelen geeft het een twist met miso karamel. Om je vingers bij af te likken!
Recept
Ingrediënten
Aantal personen 4-
8dunne kletsmajoors
-
4marshmallows
-
4 tlgezouten karamel of miso
-
4plakjes pure chocolade
-
4lange prikkers
-
Draai alle kletsmajoors om zodat je alleen de binnenkant ziet.
-
Smeer op vier koeken een theelepel karamel en doe op de andere vier een plakje pure chocolade.
-
Prik steeds één marshmallow aan een prikker en smelt langzaam met behulp van een gasbrander. Let op dat je de marshmallows niet verbrandt.
-
Plaats de gesmolten marshmallow boven op de chocolade en druk hierop het koekje met de karamel. Tip: Eet meteen op, dan zijn ze het allerlekkerst.
- Geniet van de heerlijke s’mores met kletsmajoors!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.
