Nadat Rosah in de finale van Masterchef Holland belandde, heeft ze haar kantoorbaan opgezegd om fulltime te gaan koken. Met goed resultaat: ze heeft verschillende jaren bij gerenommeerde restaurants gewerkt, is chef-kok bij het BNN-VARA programma First Dates, is patissier en schrijft graag culinaire artikelen. 

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Rosah is op bezoek bij boer Cornelis in Zuid-Holland. Hij krijgt zijn wortels niet verkocht, omdat ze niet voldoen aan het schoonheidsideaal. Rosah maakt er heerlijke koekjes van met wortelkaramel. 

Bekijk het recept

Shakshuka met kruiden van het land

Rosah maakt shakshuka met feta, crispy flatbread en verschillende groente; Prei, doperwten, spinazie én heerlijk geurende kruiden zoals mosterdblad, vogelmuur en daslook.  

Bekijk het recept
Shakshuka met kruiden van het land
Ik ben trots op alles wat van Nederlandse bodem komt
Rosah van Schendelen

Bekijk alles van Rosah van Schendelen

Filters

Filters

Salade met hop en parmaham
Rosah van Schendelen

Rucola salade met knolselderij, hopscheuten, ham en een eitje

Sinaasappelcake
Rosah van Schendelen

Zoete sinaasappelcake met oranjebloesem

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Creamy mac & cheese met oude kaas

Crepes met bier karamel en gebakken appel
Rosah van Schendelen

Crêpes met bierkaramel en gebakken peer

Kibbeling
Rosah van Schendelen

Kibbeling met zeewiermayonaise en duindoornbes limonade

Cinnamon rolls
Rosah van Schendelen

Cinnamon rolls met rozenglazuur voor Valentijn

Steak tartaar met frietjes van knolselderij en kappertjes
Rosah van Schendelen

Steak tartaar met frietjes van knolselderij