Recept
Ingrediënten
-
Voor het brood•dikke plakken zuurdesem brood
-
•klont boter
-
Voor de gebakken paddestoelen•ui
-
•tenen knoflook
-
300 grgemengde paddestoelen
-
4 takkendragon
-
1 klontboter
-
•zout
-
•peper
-
Afwerking1 handjegeroosterde amandelen
-
1 handjerucola
-
Smeer de boter op beide kanten van een plak zuurdesem bood. Leg deze in een hete koekenpan en bak de plakken aan beide kanten bruin en krokant.
-
Smeer op de plakken toast een dikke laag ricotta en doe daar een flink beetje zwarte peper op uit de molen.
-
Snipper de ui en snij de knoflook. Bak deze aan in de boter. Snijd de paddestoelen en bak deze hard aan. Als ze goed gebakken zijn voeg je zout en peper toe, snijd de dragon en voeg deze bij de paddestoelen.
-
Hak de amandelen grof en strooi over de toast heen. Maak het af met wat rucola.
- Eet smakelijk!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.