33 minuten

Aflevering in het kort

In Zandvoort wonen Tom en Joeke in een authentiek vissershuisje. Een eeuw geleden heeft Joeke's oma dit huisje gekocht en Tom heeft het nu verbouwd in Ibiza style.* Chef-kok Rosah helpt teler Giel met de oogst van hopscheuten, een delicatesse waar kenners reikhalzend naar uitkijken, maar die verder nog onbekend is. * Ecoloog Mathijs groeit op bij het Leersumse Veld en kent inmiddels alle vogels in het gebied bij naam en geluid. Tijdens een wandeling komt hij van alles tegen, van hagedis tot bijzondere eenden en trekvogels. * In het Sprengenpark in Apeldoorn staan bijzondere kunstwerken. Geert vertelt over het Boomsieraad, Apeldoorn en IK.

In deze aflevering

Chef-kok Rosah oogst lente delicatesse hopscheuten
Kijken

Chef-kok Rosah oogst lente delicatesse hopscheuten

Ecoloog Mathijs weet alles over het Leersumse Veld
Kijken

Ecoloog Mathijs weet alles over het Leersumse Veld

Geert vertelt over kunst in het Apeldoornse Sprengenbos
Kijken

Geert vertelt over kunst in het Apeldoornse Sprengenbos

Vissershuisje Zandvoort
Kijken

Tom en Joeke wonen in dit eeuwenoude vissershuis in Zandvoort

Salade met hop en parmaham
Recepten

Rucola salade met knolselderij, hopscheuten, ham en een eitje