Interieurspecialist Theo-Bert Pot gaat naar Hillegom waar Marit en haar drie kinderen in een tussenwoning wonen. Marit heeft zelf al veel geprobeerd maar krijgt geen eenheid in haar woonkamer en durft nog niet zo goed kleur toe te passen. Theo-Bert gaat haar helpen om er een knusse woonkamer van te maken.

De woonkamer voor de metamorfose:

Bijzondere brief

Interieurspecialist Theo-Bert gaat op speciaal verzoek naar Marit in Hillegom. De ouders van de alleenstaande moeder hebben hem een handgeschreven brief geschreven of hij hun dochter wil helpen om van de woonkamer een gezellige plek te maken. Theo-Bert gaat haar verrassen.

Het moodboard voor de woonkamer

Theo-Bert heeft plannen gemaakt voor de nieuwe woonkamer en laat de ideeën zien met een moodboard. Er komt roze op de muur én het plafond van de keuken en dat combineert prachtig met de zwarte keuken van Marit. En in de woonkamer komt veel kleur met een behang met bloemenprint.

De woonkamer na de metamorfose:

'De indeling heb ik helemaal omgegooid. De bank staat nu een beetje in een nisje, wat zorgt voor een geborgen gevoel.'
Theo-Bert Pot - interieurstylist

Nieuw kleurpalet voor de woonkamer

Theo-Bert gaan het kleurenpalet, dat nu uit bruinen bestaan, aanpassen naar een breder kleurenpalet. Met veel bruintinten kan het donker aan voelen, daarom kan een kleur als groen, roze of blauw een mooie aanvulling zijn. Koelere tonen geven tegengas aan de houten warme kleuren. Of zoek een mooie perzik kleur erbij die het bruin optisch lichter maakt. Bij deze woonkamer gaat het een combinatie worden.

'Ik vind het echt fantastisch. Echt heel mooi. Het voelt heel knus.'
Marit Heij - adviseur overheid
Geschreven door
Dorenda van Knegsel
Datum