Bon appetit

Alain Caron

chef-kok

Alain is een fijnproever van Franse origine. Hij kan helemaal lyrisch worden van mooie producten en lekker eten. Deze Franse chef-kok woont al meer dan 30 jaar in Nederland. Alain vertoont zijn kookkunsten waar mensen maar willen.

In BinnensteBuiten neemt hij de kijker mee naar plekken in Nederland waar bijzondere producten vandaan komen. En op deze plekken zet hij een smakelijke maaltijd in elkaar. Alain Caron is jurylid geweest van de kookwedstrijd Masterchef (Net 5).

Alles van Alain Caron

  1. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Ijsmaker Eindhoven
    19 september 2018

    Ijsmaker Eindhoven

    Björn maakt ijs met de meest gastronomische smaken. Alain daagt hem uit om een nieuwe smaak te maken en maakt uiteraard een verrassend gerecht met Björns product.

  2. Recept
    0
    Stilstaand beeld van IJsdessert
    19 september 2018

    IJsdessert

    Alain daagt ijsmaker Björn uit om een nieuwe ijssmaak te maken. Hij maakt vervolgens uiteraard een verrassend gerecht met het zelfgemaakte ijs.

  3. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Zeeuwse zeekraal
    12 september 2018

    Zeeuwse zeekraal

    Aart-Jan teelt zeekraal in een prachtig natuurgebied op Schouwen-Duiveland. Alain gaat mee om te oogsten en natuurlijk maakt hij een heerlijk gerecht met de verse zeekraal.

  4. Recept
    5
    Stilstaand beeld van Gevulde tomaat met zeekraal
    12 september 2018

    Gevulde tomaat met zeekraal

    Alain gebruikt verse en zelfgeoogste zeekraal voor een heerlijk recept. Hij maakt gevulde tomaten met onder andere doperwten, courgette en natuurlijk de zeekraal.

  5. Recept
    2.153845
    Stilstaand beeld van Varkenskarbonade
    18 mei 2018

    Varkenskarbonade

    Alain is bij Petra en Edwin die in Groningen bij de wadden varkens houden. De varkens lopen er het hele jaar door in de wei. Alain maakt met een mooi stuk varkenskarbonade een heerlijk gerecht.

  6. Recept
    3
    Stilstaand beeld van Algerijnse harira
    16 mei 2018

    Algerijnse harira

    Vandaag is de eerste dag van de ramadan. Alain ontmoet Laurent, die werd geboren in Algerije. Samen maken zij een authentiek Algerijns gerecht dat na zonsondergang tijdens de ramadan wordt gegeten.

  7. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Friese nagelkaas
    9 mei 2018

    Friese nagelkaas

    Alain is in het Friese Workum. Hier maakt de familie Bokma van de melk van hun bijzondere Jersey koeien heerlijk Friese nagelkaas. De hele familie werkt mee. Uiteraard kookt Alain mét de nagelkaas.

  8. Recept
    1.8
    Stilstaand beeld van Lamsfilet met Friese nagelkaas
    9 mei 2018

    Lamsfilet met Friese nagelkaas

    Alain is in het Friese Workum, daar maakt de familie Bokma van de melk van hun bijzondere Jersey koeien heerlijk Friese nagelkaas. Uiteraard kookt hij, mét de nagelkaas.

  9. Recept
    1.8
    Stilstaand beeld van Kwartel met Deventer koek
    25 april 2018

    Kwartel met Deventer koek

    Alain is op stap in Deventer. Hij is benieuwd naar de Deventer koek. Bij chef-kok Nickey Vlierhuis duikt Alain de keuken in om zelf een gerecht te bereiden mét die bekende koek.

  10. Eten & Drinken
    Stilstaand beeld van Deventer koek
    25 april 2018

    Deventer koek

    Alain Caron is op stap in Deventer. Hij is benieuwd naar het recept van de welbekende Deventer koek. Bij chef-kok Nickey Vlierhuis duikt Alain de keuken in om zelf een gerecht te bereiden mét die bekende koek.

Pagina's