Bananenbrood met dadels en vijgencompote
De een noemt het bananenbrood, de andere noemt het bananencake. Het is gewoon lekker! Smeuïg door de bananen en je zet het zo op tafel. Maak er een feestje van met zelfgemaakte vijgencompote en een romige lavendel-smoothie met Griekse yoghurt.
Bekijk het receptGevulde dadels met pistache en romige banaan-avocado shake
Eet jij weleens een dadel uit het vuistje? Heerlijk toch! Voor dit recept vul je ze met pistache en als je helemaal wilt uitpakken; maak er dan een banaan-avocado smoothie bij.
Bekijk het receptVerrukkelijke soesjes met chocoladedip
Een soesje kun je bijna niet overslaan. Onze chef Ramon maakt deze soesjes met een vulling van suikervrije chocoladepasta. Als kers op de taart bestrooit hij de soesjes met knapperige geroosterde nootjes.
Bekijk het receptZoete Surinaamse maïzena koekjes en luchtige muffins
Een stevige muffin of een luchtig koekje? Dit recept bevat beide. De Surinaamse maizenakoekjes van onze chef Sharon smelten weg op je tong. Wil je meer bite? Ga dan voor de vezelrijke muffins met havermout en banaan.
Bekijk het recept