Bakken met minder suiker? In de week zonder suiker zou je een van deze recepten kunnen maken. Let op! Er zit wel degelijk suiker in, want ook bananen, dadels, honing, agavesiroop en ahornsiroop zijn zoet. 100% suikervrij is het dus niet, maar met mate wel een verrukkelijk alternatief.

Bananenbrood met dadels en vijgencompote

De een noemt het bananenbrood, de andere noemt het bananencake. Het is gewoon lekker! Smeuïg door de bananen en je zet het zo op tafel. Maak er een feestje van met zelfgemaakte vijgencompote en een romige lavendel-smoothie met Griekse yoghurt.

Bekijk het recept

Gevulde dadels met pistache en romige banaan-avocado shake

Eet jij weleens een dadel uit het vuistje? Heerlijk toch! Voor dit recept vul je ze met pistache en als je helemaal wilt uitpakken; maak er dan een banaan-avocado smoothie bij.

Bekijk het recept

Verrukkelijke soesjes met chocoladedip

Een soesje kun je bijna niet overslaan. Onze chef Ramon maakt deze soesjes met een vulling van suikervrije chocoladepasta. Als kers op de taart bestrooit hij de soesjes met knapperige geroosterde nootjes.

Bekijk het recept
Soezen met chocolade

Zoete Surinaamse maïzena koekjes en luchtige muffins

Een stevige muffin of een luchtig koekje? Dit recept bevat beide. De Surinaamse maizenakoekjes van onze chef Sharon smelten weg op je tong. Wil je meer bite? Ga dan voor de vezelrijke muffins met havermout en banaan.

Bekijk het recept