De rokerige geur van hete kooltjes, sudderend vlees, knapperige groentespies of visje met wat citroen. Met deze vijf luxe zomerse BBQ gerechten blijf je eten!

Gepofte aardappel met baba ganoush

Onze chef Ramon doet het even voor: de perfecte gepofte aardappel op de BBQ. Knapperig en luchtig en helemaal op smaak gebracht met je eigengemaakte baba ganoush.  

Bekijk het recept

Zalm pakketjes met courgette salade

De zalm pakketjes met courgette salade van onze chef Sharon zitten bomvol smaak en snel klaar: binnen acht minuten is dit visje klaar en kan je aan tafel. 

Bekijk het recept

Hotdogs met frisse salsa

Hotdogs! Altijd een succesnummer. Dit zijn wel de allerlekkerste; knapperige merguez worstjes, zwarte bonen salsa erbij met romige avocado en dan het frisse van limoen.  

Bekijk het recept

Kipspiesjes met feta en komkommer

Kijk jij altijd uit naar de spiesjes op de BBQ? Onze chef Sharon brengt de kip op smaak met komijn, koriander en kerrie en maakt het af met feta, gegrilde komkommer en wat noten.

Bekijk het recept

Slow cook runderribben

Neem je tijd! De perfectionistische, slow cook-minnende chef kan zich uitleven bij Ramons runderribben. Want: dit vlees moet twintig uur garen met de sous vide, maar dan heb je ook wat. Het grote pluspunt: je kunt op donderdag al aan de vrijdagmiddag barbecue beginnen.

Bekijk het recept