Verzameling

5x Noordzeevis op je bord!

Chef-kok Ramon spant zich in voor Noordzeevis. Dichtbij huis en vreselijk lekker.

Bretonse Vissoep

Bretonse Vissoep

Niets geeft meer troost dan een heerlijke, warme kom soep. Ramon maakt een Bretons vissoepje, rijk gevuld met verse mosselen en visfilet. Zelfs de bouillon maakt hij zelf.

Lekkerbekje met Ramons beste aardappeltjes

Lekkerbekje uit de oven

Zeg je strand, zeg je: gebakken vis! Ramon maakt er een volwaardige lunch van met een lekkerbekje, een toef remouladesaus en naar eigen zeggen, de beste aardappeltjes uit de oven.

Gerookte makreelsalade

Makreel roken in eigen tuin

Ramon rookt deze makreel zelf! Knap staaltje werk van deze chef, maar als hij het kan. Kan jij het ook. Volg gewoon de stappen in het recept en je wilt nooit meer anders.  

Thaise viskoekjes met glasnoedels

Thaise viskoekjes met glasnoedels

De viskoekjes maak je zelf net als de dip en de dressing en daar gebeurt het! Limoen, suiker, rode peper, koriander en als je het vinden kan: Thaise basilicum. Je weet niet wat je proeft. 

Indonesische pepesan

Indonesische pepesan

De hekkensluiter is een pittige Indonesische makreel met boontjes, rijst en zoetzure komkommer. Daar kan je elk weekend wel mee uitpakken!