Chef-kok Ramon spant zich in voor Noordzeevis. Dichtbij huis en vreselijk lekker.

Lekkerbekje uit de oven

Zeg je strand, zeg je: gebakken vis! Ramon maakt er een volwaardige lunch van met een lekkerbekje, een toef remouladesaus en naar eigen zeggen, de beste aardappeltjes uit de oven.

Bekijk het recept

Orzo met gebakken zeewolf, tomaatjes en kruidensalsa

Orzo: het is geen rijst, maar pasta! Chef Ramon maakt er een gerecht van met een mediterraans tintje. Met gebakken zeewolf, cherrytomaatjes en kruidensalsa.

Bekijk het recept

Makreel roken in eigen tuin

Ramon rookt deze makreel zelf! Knap staaltje werk van deze chef, maar als hij het kan. Kan jij het ook. Volg gewoon de stappen in het recept en je wilt nooit meer anders.  

Bekijk het recept

Bretonse Vissoep

Niets geeft meer troost dan een heerlijke, warme kom soep. Ramon maakt een Bretons vissoepje, rijk gevuld met verse mosselen en visfilet. Zelfs de bouillon maakt hij zelf.

Bekijk het recept

Thaise viskoekjes met glasnoedels

De viskoekjes maak je zelf net als de dip en de dressing en daar gebeurt het! Limoen, suiker, rode peper, koriander en als je het vinden kan: Thaise basilicum. Je weet niet wat je proeft. 

Bekijk het recept
Pasta slurpen kan je natuurlijk met elk goed gezelschap! | Foto: Pexels

Inspiratie: 4x zomerse pasta's

Buiten is het warm! Fijn dat jouw zomerse pasta vlot op tafel staat. Gemakkelijk mee te nemen in grote schalen naar je tuin, balkon of het park.

Bekijk recepten