Fris zuurtje als desert
Nadia weet wel raad met het zuurtje van de rabarber. Met kokos en romige yoghurt maakt zij hier een heerlijk kleurrijk toetje van. Of je start je dag ermee, dat kan natuurlijk ook!
Bekijk het recept
Aardse pastasalade met biet
Rauw, gekookt, gegrild en betaalbaar! De rode biet is een echte alleskunner. Sharon draait ze gegrild door een low-budget pastasalade. Fris en superlekker.
Bekijk het receptStevig bordje asperges
Sharon kookt vaak vegetarisch, maar voor dit recept marineert ze een biologisch kippetje voor op de grill. Samen feta, kikkererwten en groene asperges helemaal in het seizoen.
Bekijk het recept
Knapperige quiche met prei
Ramon maakt nu juist weer een vegetarisch gerecht: een quiche met prei en camembert, met daarbij een rode koolsalade. Vooral dat preitje is kersvers uit de grond. En dat proef je!
Bekijk het receptTempeh met radijsjes salade
Nadia gooit niet veel weg tijdens het koken en hier de tip hoe je het loof van de radijs inzet! Besprenkel met olie en laat het slinken zoals je ook doet met spinazie. Zo zit deze salade boordenvol vitaminen.
Bekijk het recept