groente omelet lekkere track

Groente omelet met spinazie, ricotta en gerookte kipfilet

Chef-kok Ramon Brugman maakt een gezonde snack voor onderweg! Een groente omelet met spinazie, tomaat, ricotta en gerookte kipfilet. 

Gerecht Vlees
Bereidingstijd 0-30 minuten
Menu Lunch

Recept

Ingrediënten

  • 2 stuks
  • Voor de omelet
    4
    eieren
  • 4 el
    melk
  • zout en peper
  • 1 hand
    spinazie
  • 1 klontje
    boter
  • Voor de vulling
    4 plakjes
    gerookte kipfilet
  • 4 bladeren
    sla
  • 2
    tomaten
  • 1/2
    komkommer
  • 1 bakje
    ricotta
  • zout en peper
  1. Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met zout en peper. Smelt de boter in de pan en giet daar het ei op.

  2. Strooi de spinazie boven op de omelet. Bak aan beide kanten gaar en haal uit de pan. Laat afkoelen. 

  3. Smeer de omelet in met een dunne laag ricotta. Snijd de komkommer en tomaten in dunne plakjes.

  4. Beleg de omelet met een plakje kipfilet, sla, tomaat en komkommer. Rol ze op en snij doormidden.  

  5. Eet smakelijk!
Wat vond je van het recept?
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.

Elke week zo'n lekker recept maken?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van BinnensteBuiten!

Ramon Brugman maakt kipnuggets