Groente omelet met spinazie, ricotta en gerookte kipfilet
Chef-kok Ramon Brugman maakt een gezonde snack voor onderweg! Een groente omelet met spinazie, tomaat, ricotta en gerookte kipfilet.
Recept
Ingrediënten
-
•2 stuks
-
Voor de omelet4eieren
-
4 elmelk
-
•zout en peper
-
1 handspinazie
-
1 klontjeboter
-
Voor de vulling4 plakjesgerookte kipfilet
-
4 bladerensla
-
2tomaten
-
1/2komkommer
-
1 bakjericotta
-
•zout en peper
-
Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met zout en peper. Smelt de boter in de pan en giet daar het ei op.
-
Strooi de spinazie boven op de omelet. Bak aan beide kanten gaar en haal uit de pan. Laat afkoelen.
-
Smeer de omelet in met een dunne laag ricotta. Snijd de komkommer en tomaten in dunne plakjes.
-
Beleg de omelet met een plakje kipfilet, sla, tomaat en komkommer. Rol ze op en snij doormidden.
- Eet smakelijk!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.