Groente omelet met spinazie, ricotta en gerookte kipfilet
Chef-kok Ramon Brugman maakt een gezonde snack voor onderweg! Een groente omelet met spinazie, tomaat, ricotta en gerookte kipfilet.
Recept
Kookmodus
Zet de kookstand aan om te voorkomen dat je scherm dimt of uitgaat.
Ingrediënten
-
•2 stuks
-
Voor de omelet4eieren
-
4 elmelk
-
•zout en peper
-
1 handspinazie
-
1 klontjeboter
-
Voor de vulling4 plakjesgerookte kipfilet
-
4 bladerensla
-
2tomaten
-
1/2komkommer
-
1 bakjericotta
-
•zout en peper
-
Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met zout en peper. Smelt de boter in de pan en giet daar het ei op.
-
Strooi de spinazie boven op de omelet. Bak aan beide kanten gaar en haal uit de pan. Laat afkoelen.
-
Smeer de omelet in met een dunne laag ricotta. Snijd de komkommer en tomaten in dunne plakjes.
-
Beleg de omelet met een plakje kipfilet, sla, tomaat en komkommer. Rol ze op en snij doormidden.
- Eet smakelijk!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.