Wraps met gebakken kip, mozzarella, hazelnoten en pittige saus
Zin in een makkelijk en snel gerecht? Onze chef-kok Sharon de Miranda maakt in een handomdraai deze wrap met gekruide kip, buffelmozzarella, sriracha mayo, een handjevol frisse sla, kappertjes én hazelnoten. Smullen maar!
Recept
Kookmodus
Zet de kookstand aan om te voorkomen dat je scherm dimt of uitgaat.
Ingrediënten
Aantal personen 4-
400 grkipfilet
-
1 elkipkruiden
-
100 grgemengde sla
-
8wraps
-
1rode ui
-
1 bolmozzarella
-
4 elkappertjes
-
•hazelnoten
-
•sriracha mayonaise
-
Kruid de kipfilets met de kipkruiden en verwarm ondertussen een koekenpan met een scheutje olie.
-
Bak de kipfilets rondom goudbruin en gaar in ongeveer 8 min. Snijd de kipfilets in repen.
-
Leg een wrap op een bord en verdeel er wat sla over. Snijd de ui in halve ringen.
-
Verdeel de stukken kipfilets over de wraps en doe hetzelfde met de rode ui, kappertjes, mozzarella en de hazelnoten.
-
Maak de wraps af met wat sriracha mayonaise of een andere pittige saus naar keuze.
- Geniet van je wraps met kip!