3 minuten
Wraps met gebakken kip, mozzarella, hazelnoten en pittige saus
Zin in een makkelijk en snel gerecht? Onze chef-kok Sharon de Miranda maakt in een handomdraai deze wrap met gekruide kip, buffelmozzarella, sriracha mayo, een handjevol frisse sla, kappertjes én hazelnoten. Smullen maar!
Recept
Ingrediënten
Aantal personen 4-
400 grkipfilet
-
1 elkipkruiden
-
100 grgemengde sla
-
8wraps
-
1rode ui
-
1 bolmozzarella
-
4 elkappertjes
-
•hazelnoten
-
•sriracha mayonaise
-
Kruid de kipfilets met de kipkruiden en verwarm ondertussen een koekenpan met een scheutje olie.
-
Bak de kipfilets rondom goudbruin en gaar in ongeveer 8 min. Snijd de kipfilets in repen.
-
Leg een wrap op een bord en verdeel er wat sla over. Snijd de ui in halve ringen.
-
Verdeel de stukken kipfilets over de wraps en doe hetzelfde met de rode ui, kappertjes, mozzarella en de hazelnoten.
-
Maak de wraps af met wat sriracha mayonaise of een andere pittige saus naar keuze.
- Geniet van je wraps met kip!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.