3 minuten

Wraps met gebakken kip, mozzarella, hazelnoten en pittige saus

Zin in een makkelijk en snel gerecht? Onze chef-kok Sharon de Miranda maakt in een handomdraai deze wrap met gekruide kip, buffelmozzarella, sriracha mayo, een handjevol frisse sla, kappertjes én hazelnoten. Smullen maar!

Gerecht Vlees
Bereidingstijd 30 minuten
Menu Hoofdgerecht

Recept

Ingrediënten

Aantal personen 4
  • 400 gr
    kipfilet
  • 1 el
    kipkruiden
  • 100 gr
    gemengde sla
  • 8
    wraps
  • 1
    rode ui
  • 1 bol
    mozzarella
  • 4 el
    kappertjes
  • hazelnoten
  • sriracha mayonaise
  1. Kruid de kipfilets met de kipkruiden en verwarm ondertussen een koekenpan met een scheutje olie.

  2. Bak de kipfilets rondom goudbruin en gaar in ongeveer 8 min. Snijd de kipfilets in repen.

  3. Leg een wrap op een bord en verdeel er wat sla over. Snijd de ui in halve ringen.

  4. Verdeel de stukken kipfilets over de wraps en doe hetzelfde met de rode ui, kappertjes, mozzarella en de hazelnoten. 

  5. Maak de wraps af met wat sriracha mayonaise of een andere pittige saus naar keuze.  

  6. Geniet van je wraps met kip!
Wat vond je van het recept?
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.

Elke week zo'n lekker recept maken?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van BinnensteBuiten!

Surinaamse kerrie runderstoof met fonio van onze chefkok Sharon de Miranda