4 minuten

Knapperige paksoisalade met biltong & amandel

Fris, kruidig en met een verrassende twist. Chef-kok Sharon de Miranda maakt een snelle paksoisalade met ei, biltong en knapperige amandelen. Perfect voor een lichte lunch of diner met pit!

Gerecht Vlees
Bereidingstijd 0-30 minuten
Menu Hoofdgerecht

Recept

Ingrediënten

Aantal personen 2
  • 4
    eieren
  • 2 tenen
    knoflook
  • 1
    Spaanse peper
  • 1/4
    Prei
  • Klein bosje bladselderij
  • olie
  • Groen van de paksoi
  • 3 cm
    gember
  • 2 el
    soja olie
  • 2 el
    olijfolie
  • Handje gepelde amandelen
  • biltong
  1. Rasp wat verse gember en meng dit met sojasaus en een scheutje olijfolie. Snijd de paksoi in reepjes en voeg deze toe.

  2. Snijd de prei fijn en hak de knoflook, Spaanse peper en bladselderij goed klein. Klop de eieren los en roerbak deze samen met de groenten tot het mengsel mooi smeuïg wordt.

  3. Roer alles goed door en maak het gerecht af met fijngesneden biltong en een handje gepelde amandelen voor een lekkere bite.

  4. Eet smakelijk!
Wat vond je van het recept?
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.