Recept
Ingrediënten
-
Vulling150 gboter
-
150 gpoedersuiker
-
90 mlslagroom
-
1stuk vanillepeul
-
Afwerking300 gpure chocolade
-
150 gcacaopoeder
-
•Een mooi bonbondoosje om ze in te doen
-
200 grode marsepein om hartjes van te maken
-
Zorg dat de boter op kamertemperatuur is.
-
Klop de boter met de poedersuiker en de vanille tot een gladde massa.
-
Voeg de room toe en draai er goed doorheen.
-
Leg een bakpapier op een plaatje en spuit hierop hartjes van de vulling
-
Leg deze in de vriezer en wacht tot ze goed bevroren zijn
-
Zeef de cacao in een bak
-
Smelt de chocolade au bain Marie.
-
Haal nu met een vork de hartjes door de chocolade
-
Leg ze gelijk in de cacao en rol ze een keer om
-
Als de chocolade stevig geworden is, schud je voorzichtig de overtollige cacao van de truffels af.
-
Bewaar ze in de koelkast.
- Eet smakelijk!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.