Romige ijskoffie met kaneelijs

Niets lekkerder dan romige ijskoffie. Maak hem volgens dit snelle recept van onze chef Sharon met kaneelijs en slagroom en je voelt je een ware barista in je eigen huis.  

Gerecht Vegetarisch
Bereidingstijd 10 minuten
Menu Gebak

Recept

Ingrediënten

Aantal personen 1
  • 1
    kopje koffie
  • 2
    bolletjes kaneelijs
  • 1
    toef verse opgeklopte slagroom
  • 1
    snuf kaneelpoeder
  1. Maak een kopje koffie en schenk de warme koffie in een glas.

  2. Schep er twee lepels kaneelijs bij en pureer dat tot een massa.

  3. Doe er een lepeltje vers geklopte slagroom op en maak af met een snuf kaneel.

  4. Eet smakelijk!
Wat vond je van het recept?
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.