Recept: Sharons vierde kerstamuse

18 december 2017
Waardeer: 
(Totaal: 31 stemmen)
Stilstaand beeld van Sharons vierde kerstamuse
8 personen

Ingrediënten voor Sharons vierde kerstamuse

Ingrediënten:

  • halve makreel
  • 1 komkommer
  • 100 gr mascarpone
  • ½ citroen
  • ½ bosje dille
  • ½ bosje bieslook
  • peper en zout 

 

*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving.

Aan de slag

  1. 1

    Pluk de makreel schoon en verwijder de graatjes.

  2. 2

    Doe de makreel in een ruime kom. Snijd de dille en bieslook fijn. Roer dit door de makreel heen samen met de mascarpone, het sap van een halve citroen en wat peper en zout naar smaak. 

  3. 3

    Snij de komkommer in 8 stukken en hol deze uit. Zorg er wel voor dat de komkommer een bodem heeft.

  4. 4

    Vul de komkommer-bakjes met de makreelmousse en garneer ze met wat bieslook. 

Eet smakelijk!

Laat je reactie achter