Zoetzure garniture aigre doux met groene jenever paté

Paté voor de fijnproevers! Bekijk het recept van de zoetzure garniture aigre doux. Voor bij een groene jenever paté.

Gerecht Vlees
Bereidingstijd 0-30 minuten
Menu Hoofdgerecht

Recept

Ingrediënten

Aantal personen 4
  • 1
    selderijstengel
  • 2
    bospeentjes
  • 1
    dunne prei
  • 100 gr
    doperwten
  • 100 gr
    sperziebonen
  • 100 gr
    bloemkool
  • 1
    tomaat
  • 2
    augurken
  • 1
    rode ui
  • 1 dl
    rode wijnazijn
  • 1 dl
    water
  • 1 el
    suiker
  • 1
    bergamot
  • olijfolie
  • peper en zout
  1. Snij voor de garnituur de groenten in kleine stukjes en kook ze kort in de marinade.

  2. Roer door elkaar en voeg naar smaak olijfolie, citrusrasp, zout en peper toe.

  3. Serveer met de groene jeneverpaté en stokbrood!

  4. Eet smakelijk!
Wat vond je van het recept?
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.