Zoetzure garniture aigre doux met groene jenever paté
Paté voor de fijnproevers! Bekijk het recept van de zoetzure garniture aigre doux. Voor bij een groene jenever paté.
Recept
Ingrediënten
Aantal personen 4-
1selderijstengel
-
2bospeentjes
-
1dunne prei
-
100 grdoperwten
-
100 grsperziebonen
-
100 grbloemkool
-
1tomaat
-
2augurken
-
1rode ui
-
1 dlrode wijnazijn
-
1 dlwater
-
1 elsuiker
-
1bergamot
-
•olijfolie
-
•peper en zout
-
Snij voor de garnituur de groenten in kleine stukjes en kook ze kort in de marinade.
-
Roer door elkaar en voeg naar smaak olijfolie, citrusrasp, zout en peper toe.
-
Serveer met de groene jeneverpaté en stokbrood!
- Eet smakelijk!
*Het (na)maken van dit product is op eigen risico waarvoor de KRO-NCRV geen aansprakelijkheid aanvaardt.