Recept: Zoetzure garniture aigre doux met groene jenever paté

14 oktober 2015
Waardeer: 
(Totaal: 0 stemmen)
Stilstaand beeld van Zoetzure garniture aigre doux met groene jenever paté
Paté voor de fijnproevers! Bekijk het recept van de zoetzure garniture aigre doux. Voor bij een groene jenever paté.
4 personen

Ingrediënten voor Zoetzure garniture aigre doux met groene jenever paté

  • 1 selderijstengel
  •  2 bospeentjes
  • 1 dunne prei
  • 100 gram doperwten
  • 100 gram sperziebonen
  • 100 gram bloemkool
  • 1 tomaat
  • 2 augurken
  • 1 rode ui
  • marinade van 1 deciliter rode wijnazijn, 1 deciliter water, 1 eetlepel suiker
  • rasp van een stukje bergamot of andere citrusvrucht
  • scheutje olijfolie
  • zout en peper

 

 

*De bereiding van dit recept op tv kan iets afwijken van deze omschrijving

Aan de slag

  1. 1

    Snij voor de garnituur de groenten in kleine stukjes en kook ze kort in de marinade.

  2. 2

    Roer door elkaar en voeg naar smaak olijfolie, citrusrasp, zout en peper toe.

  3. 3

    Serveer met de groene jeneverpaté en stokbrood!

Eet smakelijk!

Laat je reactie achter