Terug De lekkerste recepten om te bakken in het weekend Geschreven door Rosemarijn Zandt Datum 01 november 2022 Onderdeel van Bekijk meer artikelen over: Lekker eten Van Limburgse vlaai met stoofpeertjes tot worteltaart met chocolade. Met deze recepten zit je elk weekend gebakken! Cannoli met chocola en pistachenootjes Een lekkernij uit de Siciliaanse keuken! Maak Ramon's versie van cannoli gevuld met ricotta, chocola en pistachenootjes. Naar het recept Appelstroopijs met karamel en gebakken appel Eigenlijk een winters dessertje! Chef-kok Rosah maakt een crumble met gebakken appel en een flinke dot appelstroopijs. Naar het recept Klassieke Limburgse vlaai met stoofpeertjes Hier van kan je blijven eten. Onze culinair expert Alain maakt een verrukkelijke vlaai met stoofpeertjes. Naar het recept Luchtige vegan tulband met walnoten Prachtig, vegan en luchtig! Culinair schrijver Nadia Zerouali levert een kunstwerkje af met deze tulband. Naar het recept Worteltaart met pistache en chocoladekrullen Deze luxe worteltaart met pistache en chocoladekrullen van onze chef-kok Ramon maakt je weekend! Naar het recept Geschreven door Rosemarijn Zandt Datum 01 november 2022 Onderdeel van Bekijk meer artikelen over: Lekker eten
Cannoli met chocola en pistachenootjes Een lekkernij uit de Siciliaanse keuken! Maak Ramon's versie van cannoli gevuld met ricotta, chocola en pistachenootjes. Naar het recept
Appelstroopijs met karamel en gebakken appel Eigenlijk een winters dessertje! Chef-kok Rosah maakt een crumble met gebakken appel en een flinke dot appelstroopijs. Naar het recept
Klassieke Limburgse vlaai met stoofpeertjes Hier van kan je blijven eten. Onze culinair expert Alain maakt een verrukkelijke vlaai met stoofpeertjes. Naar het recept
Luchtige vegan tulband met walnoten Prachtig, vegan en luchtig! Culinair schrijver Nadia Zerouali levert een kunstwerkje af met deze tulband. Naar het recept
Worteltaart met pistache en chocoladekrullen Deze luxe worteltaart met pistache en chocoladekrullen van onze chef-kok Ramon maakt je weekend! Naar het recept