Het is tijd voor een gebakje! Wat dacht je van chocolade brownies met karamelsaus of een no-bake chocoladecake met rood fruit? Wij hebben de lekkerste chocolade baksels op een rij gezet van onze chefs. Perfect voor een regenachtige dag.
Hazelnoot karameltaart met chocolade ganache
Hier ga je toch van watertanden! Chef-kok Ramon Brugman maakt een hazelnoot karamel taart met chocolade ganache. Het ziet er heerlijk uit en is ook nog eens makkelijk te maken.
Brownies zijn altijd een goed idee! Maar chef-kok Rosah van Schendelen maakt 'm net iets anders: met whiskey karamelsaus. Om je vingers bij af te likken!
No-bake chocoladecake met rood fruit en sinaasappel
Voor deze heerlijke chocoladecake heb je geen oven nodig, hoe handig! Chef-kok Sharon de Miranda maakt een heerlijke chocolade vulling met een frisse saus van rood fruit. Smullen maar!
Deze petit glacés zijn perfect voor een feestje of als je gewoon zin hebt in een gebakje! Ramon maakt ze met zelfgemaakte bitterkoekjes, pure- en melkchocolade, vanille én mokkacrème. Wie wil dit nou niet?