Steak tartaar van oesterzwammen
Een oesterzwam tartaar met pittige sojasaus: dat staat op het menu in de buitenkeuken van chef-kok Sharon de Miranda. Daarbij maakt Sharon een frisse milkshake met mango en passievrucht!
Salade van gemarineerde rettich en boontjes met gekonfijte citroen
Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt een heerlijk gerecht, alvast voor de zomer: een salade van gemarineerde rettich en boontjes met gekonfijte citroen én eetbare bloemen. Niet alleen héél lekker, maar ook een lust voor het oog!
Bekijk het recept
Betaalbare aardappel-groentesoep boordevol vitaminen
Onze chef-kok Sharon de Miranda maakt een romige aardappel-groentesoep met kokosmelk. De soep zit vol vitaminen én is ook nog eens goed betaalbaar!
Bekijk het recept
Chocolade zoenen
Chef-kok Ramon Brugman maakt zoenen! Een krokant koekje met een schuimvulling en knapperige chocolade er omheen.
Bekijk het recept
Appelstroopijs met karamel en gebakken appel
Chef-kok Rosah van Schendelen maakt een heerlijk dessert met appelstroopijs, bruine-boterkruim, karnemelk karamel en gebakken appel. Om je vingers bij af te likken!
Bekijk het recept