Koken als een chef!
Maak de lekkerste gerechten van chef-kok Ramon Brugman

Budgetkoken met Ramon

Lekker eten is niet niet duur! Dit zijn drie budgetrecepten van onze chef-kok Ramon Brugman. Rechtstreeks uit de keuken van een studentenhuis in Enschede maakte hij een borrelplank, macaroni met ham en kaas en een melanzane bomvol groenten.

Budgetkoken met Ramon

Koken met politici

Van Boemboe Bali tot Haagse bluf. Ramon heeft van alles gemaakt met de politici en was vaak enorm verrast door hun kookkunsten. Chef-kok Ramon Brugman: 'Het was super leuk om te doen! Vooral heel tof om te zien hoe zij zijn als mens, in plaats van als politicus. Dat zal mij echt bijblijven!' 

Ramon Brugman kookt met politici

Volg Ramon Brugman op Instagram

Sinds 2015 staat Ramon in onze kookstudio en gaat veel op pad! Wil je een kijkje achter de schermen? Op zijn Instagram-account en die van BinnensteBuiten deelt Ramon vrolijke filmpjes en foto's!

Dat wil ik zien!

Meer recepten van Ramon in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Daar staan heerlijke recepten in van Ramon Brugman en de andere chefs van BinnensteBuiten. 

Dat wil ik!

Ramon komt al tien jaar lang met zijn gezin op dezelfde camping!

Ramon en Gijs hebben Lekkere Track!

Samen met Gijs Staverman maakt Ramon Brugman elke week een heerlijk recept voor Lekkere Track. Een muzikale en smakelijke serie. Benieuwd wat er op tafel komt (en hoe dat klinkt)?

Dat zie je hier