Voor het eerst in BinnensteBuiten

In de voormalige Bijlmerbajes doen mensen met een vluchtelingenachtergrond horeca-ervaring op onder leiding van masterchef-finalist Rosah van Schendelen. Culinair expert Alain Caron bezoekt het trainingsrestaurant en ontmoet zijn oud-pupil Rosah. Hij spreekt met de vluchtelingen over hoe dit initiatief ze verder helpt. Samen maken ze een heerlijk gerecht, met wereldse invloeden. 

Bekijk de video

Warme bakker Amsterdam

Rosah is op bezoek bij bakker Maarten in Amsterdam. Hij maakt desembrood op een bijzondere manier. Rosah gaat aan de slag met het brood van Maarten en verrast hem met zelfgemaakte gnocchi.

Bekijk de video
Ik ben trots op alles wat van Nederlandse bodem komt
Rosah van Schendelen

Bekijk alles van Rosah van Schendelen

Filters

Filters

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Eetbare bloemen Rosah
Rosah van Schendelen

Citrus panna cotta met saffraansiroop en eetbare bloemen

Dessert limoncello Rosah
Rosah van Schendelen

Dessert met limoncello

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca
Rosah van Schendelen

Gefrituurde augurk met een piccalilly-dip

Stroopwafels
Rosah van Schendelen

Geroosterde pompoen met geitenkaas en stroopwafel

Rosah
Rosah van Schendelen

Roze chocoladetruffels met mousserende vruchtenwijn