Voor het eerst in BinnensteBuiten

In de voormalige Bijlmerbajes doen mensen met een vluchtelingenachtergrond horeca-ervaring op onder leiding van masterchef-finalist Rosah van Schendelen. Culinair expert Alain Caron bezoekt het trainingsrestaurant en ontmoet zijn oud-pupil Rosah. Hij spreekt met de vluchtelingen over hoe dit initiatief ze verder helpt. Samen maken ze een heerlijk gerecht, met wereldse invloeden. 

Bekijk de video

Warme bakker Amsterdam

Rosah is op bezoek bij bakker Maarten in Amsterdam. Hij maakt desembrood op een bijzondere manier. Rosah gaat aan de slag met het brood van Maarten en verrast hem met zelfgemaakte gnocchi.

Bekijk de video
Ik ben trots op alles wat van Nederlandse bodem komt
Rosah van Schendelen

Bekijk alles van Rosah van Schendelen

Filters

Filters

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Rosah van Schendelen

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

New Orleans Gumbo
Rosah van Schendelen

Gumbo met worst en gamba

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake