Voor het eerst in BinnensteBuiten

In de voormalige Bijlmerbajes doen mensen met een vluchtelingenachtergrond horeca-ervaring op onder leiding van masterchef-finalist Rosah van Schendelen. Culinair expert Alain Caron bezoekt het trainingsrestaurant en ontmoet zijn oud-pupil Rosah. Hij spreekt met de vluchtelingen over hoe dit initiatief ze verder helpt. Samen maken ze een heerlijk gerecht, met wereldse invloeden. 

Bekijk de video

Warme bakker Amsterdam

Rosah is op bezoek bij bakker Maarten in Amsterdam. Hij maakt desembrood op een bijzondere manier. Rosah gaat aan de slag met het brood van Maarten en verrast hem met zelfgemaakte gnocchi.

Bekijk de video
Ik ben trots op alles wat van Nederlandse bodem komt
Rosah van Schendelen

Bekijk alles van Rosah van Schendelen

Filters

Filters

New Orleans Gumbo
Rosah van Schendelen

Gumbo met worst en gamba

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Rosah van Schendelen

In bierbeslag gefrituurde groenten met remoulade dip

Rosah van Schendelen

Sorbetijs van aardbeien met crème anglaise

Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte gnocchi van brood met romige pesto

Rosah van Schendelen

Paasmacarons met eetbaar knapperig kataifi vogelnestje