Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Ramon maakt gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus
Ramon Brugman

Gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Trifle met passievrucht en een Pornstar Martini
Sharon de Miranda

Trifle met passievrucht en een Pornstar Martini

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing

Recept
Alain Caron

Gebakken ananas met bosbessenstroop en pistache

Gevulde appels met rijstepap
Nadia Zerouali

Een herfstdessert met gevulde appels en pruimenjam

Borrelplank met kerrie popcorn, camembert uit de oven en mini saucijzenbroodjes
Ramon Brugman

Borrelplank met mini saucijzenbroodjes, kerriepopcorn en camembert uit de oven

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Ramon Brugman

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin