Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!

Notencake (131)
Nadia Zerouali

Luchtige notencake met honing en citroen

Sharon de Miranda

Glutenvrije brownie met karamelsaus