Wooninspiratie

Inspiratie

Knusse boshuisjes

Wandelen door het bos omringd door het geluid van tjirpende vogels. De natuur is voor velen een plek om tot rust te komen. Voor sommige mensen zelfs zo, dat ze zo dicht mogelijk bij of zelfs in het bos willen wonen.

Wonen in industrieel erfgoed

Wonen in een oude fabriek. Klinkt dat te ingewikkeld? In BinnensteBuiten hebben al veel mensen laten zien hoe ze dit verwezenlijken. De leukste woningen hebben we voor je op een rij gezet.
[Advertentie]

Van troep naar snoep

Heb je nog oude spullen liggen waar je niets meer mee doet? Niet weggooien! Met een beetje creativiteit blaas je ze zo weer nieuw leven in. We zijn al even aan de slag geweest. Kijk je mee?

Oosterse ambiance

Voor interieurinspiratie kun je in alle delen van de wereld terecht. BinnensteBuiten kijkt binnen bij bewoners wiens blik oostwaarts is gericht.

Wonen in een kas

Eeuwen geleden lieten edellieden tuinkamers aan hun landhuizen bouwen. Deze oranjeries deden dienst als winterverblijf voor exotische bomen die rond de zeventiende eeuw als pronkstukken van ver werden gebracht. Wij selecteerden de mooiste moderne en historische verblijven van glas.

Moderne molenaars

Ronde muren, donkere ruimtes en een relatief klein oppervlakte: wonen in een molen lijkt in eerste instantie niet per se aantrekkelijk. Deze molenbewoners bewijzen het tegenovergestelde.