Wooninspiratie

Inspiratie

Duurzame droomhuizen

Een beter milieu, begint bij je huis! En dat duurzaam wonen ook stylish kan, bewijzen deze gedreven bewoners met hun schitterende onderkomens. LED lampen, zonnepanelen en warmtepompen zijn nog maar het begin.

Scandinavisch interieur: de kunst van het weglaten

Het Scandinavisch design met rustige kleuren, natuurlijke vormen en prints blijft populair. Onze noorderburen weten: ‘less is more!’ Hoe doen ze dat? BinnensteBuiten gaat langs bij smaakvolle Nederlandse huizen met een Scandinavisch interieur.
[Advertentie]

Knisperende sfeermakers

Op donkere dagen is er weinig gezelliger dan neerstrijken bij een knisperend haardvuur. Laat je inspireren door een ronkend kacheltje of chique open haard. Wie weet komende winter bij jou in huis?

Van vervallen naar verfijnd

Een beetje liefde en aandacht doet veel voor een huis, maar deze opknappers gaan een stapje verder. De bewoners zagen potentie in huizen die anderen al lang hadden opgegeven. Met bloed, zweet en tranen maakten zij hun duurzame woondroom werkelijkheid.

Geef je slaapkamer wat liefde

Lekker cocoonen in je slaapkamer? Geef deze ruimte wat liefde en ga voor een duurzame make-over! Je hoeft geen nieuwe meubels aan te schaffen, een goeie lik verf of eigengemaakt hoofdbord zet de toon.

Binnenkijken bij ontwerpers

Ontwerpers maken huizen en interieurs mooier, maar hoe pakken ze hun eigen stulpje aan? BinnensteBuiten neemt een kijkje en houdt de oren gespitst voor gouden tips.