Wooninspiratie

Inspiratie

Lekker badderen doe je zo

Van grote badkuipen tot inloopdouches en van balzalen tot een enkele vierkante meters. In BinnensteBuiten hebben al heel wat badkamers de revue gepasseerd, maar deze sprongen er echt uit. Kijk je mee?

De mooiste keukens

Van klassieke keukens tot moderne kookeilanden: Bij BinnensteBuiten komen uiteenlopende interieurs voorbij. Droom weg bij deze indrukwekkende keukens en je krijgt spontaan zin om een schort om te knopen.
[Advertentie]

Huizen van bijzonder materiaal

Bel de metselaar maar af. Deze bewoners laten met hun onalledaagse materiaalkeuze zien dat je voor een huis geen bakstenen nodig hebt.

Knusse boshuisjes

Wandelen door het bos omringd door het geluid van tjirpende vogels. De natuur is voor velen een plek om tot rust te komen. Voor sommige mensen zelfs zo, dat ze zo dicht mogelijk bij of zelfs in het bos willen wonen.

Huizen met een twist

Waarom wonen in een standaard huizenblok als je ook in een bol, kubus of paddenstoel kan wonen? Een beetje alternatief wonen is zo gek nog niet. Deze bewoners weten uit de meest vreemde vormen een huis te toveren en laten zien dat dat nog best comfortabel kan zijn.

Moderne molenaars

Ronde muren, donkere ruimtes en een relatief klein oppervlak: wonen in een molen lijkt in eerste instantie niet per se aantrekkelijk. Deze molenbewoners bewijzen het tegenovergestelde.