Wooninspiratie

Inspiratie

Vintage pareltjes

Je moet er een beetje een neus voor hebben, maar dan geven vintage pareltjes en tweedehands topstukken je interieur stijl en karakter. Een duurzame hobby bovendien, want je bent heel circulair bezig.

Duurzame droomhuizen

Een beter milieu, begint bij je huis! En dat duurzaam wonen ook stylish kan, bewijzen deze gedreven bewoners met hun schitterende onderkomens. LED lampen, zonnepanelen en warmtepompen zijn nog maar het begin.
[Advertentie]

Scandinavisch interieur: de kunst van het weglaten

Het Scandinavisch design met rustige kleuren, natuurlijke vormen en prints blijft populair. Onze noorderburen weten: ‘less is more!’ Hoe doen ze dat? BinnensteBuiten gaat langs bij smaakvolle Nederlandse huizen met een Scandinavisch interieur.

Knisperende sfeermakers

Op koude dagen is er niets gezelliger dan neerstrijken bij een knisperend haardvuur. Laat je inspireren door een ronkend kacheltje of chique open haard. Wie weet deze winter bij jou in huis?

Geef je slaapkamer wat liefde

Lekker cocoonen in je slaapkamer? Geef deze ruimte wat liefde en ga voor een duurzame make-over! Je hoeft geen nieuwe meubels aan te schaffen, een goeie lik verf of eigengemaakt hoofdbord zet de toon.

Binnenkijken bij ontwerpers

Ontwerpers maken huizen en interieurs mooier, maar hoe pakken ze hun eigen stulpje aan? BinnensteBuiten neemt een kijkje en houdt de oren gespitst voor gouden tips.