Wooninspiratie

Inspiratie

Groene oase in de stad

Even ontsnappen aan de drukte van de stad, wie wil dat niet? Deze stadstuinen zijn een groene oase van rust in jouw hectische bestaan.

Vintage pareltjes

Je moet er een beetje een neus voor hebben, maar dan geven vintage pareltjes en tweedehands topstukken je interieur stijl en karakter. Een duurzame hobby bovendien, want je bent heel circulair bezig.
[Advertentie]

Duurzame droomhuizen

Een beter milieu, begint bij je huis! En dat duurzaam wonen ook stylish kan, bewijzen deze gedreven bewoners met hun schitterende onderkomens. LED lampen, zonnepanelen en warmtepompen zijn nog maar het begin.

Simpel Scandinavisch interieur

Simpele designs met natuurtinten en organische vormen. Scandinavische interieurs zijn mateloos populair en hebben vaak een knipoog naar de natuur. Hier kijk jij de kunst af!

Geef je slaapkamer wat liefde

Lekker cocoonen in je slaapkamer? Geef deze ruimte wat liefde en ga voor een duurzame make-over! Je hoeft geen nieuwe meubels aan te schaffen, een goeie lik verf of eigengemaakt hoofdbord zet de toon.

Binnenkijken bij ontwerpers

Ontwerpers maken huizen en interieurs mooier, maar hoe pakken ze hun eigen stulpje aan? BinnensteBuiten neemt een kijkje en houdt de oren gespitst voor gouden tips.