Wooninspiratie

Inspiratie

Kleur je eigen leven

Kleur in je interieur: je houdt ervan of of niet. Deze huizen zijn zo kleurrijk ingericht, onze interieurstylist Theo-Bert zou trots zijn!

Knisperende sfeermakers

Op donkere dagen is er weinig gezelliger dan neerstrijken bij een knisperend haardvuur. Laat je inspireren door een ronkend kacheltje of chique open haard. Wie weet komende winter bij jou in huis?
[Advertentie]

Met z’n allen in de buidel

Bij je moeder in de achtertuin of met z’n allen in een oude kerk? De zogeheten mantelzorgwoningen worden steeds populairder. BinnensteBuiten licht een aantal bijzondere exemplaren uit.

Binnenkijken bij ontwerpers

Ontwerpers maken huizen en interieurs mooier, maar hoe pakken ze hun eigen stulpje aan? BinnensteBuiten neemt een kijkje en houdt de oren gespitst voor gouden tips.

Sfeervol wonen in een pastorie

Vroeger was het de stek van de pastoor of predikant, maar lang niet altijd blijft de pastorie van de kerk. De volgende generaties weten van deze historische panden hun droomhuis te maken. Dat is nog eens sfeervol wonen!

Lekker badderen doe je zo

Van grote badkuipen tot inloopdouches en van balzalen tot een enkele vierkante meters. In BinnensteBuiten hebben al heel wat badkamers de revue gepasseerd, maar deze sprongen er echt uit. Kijk je mee?