Valentijn! Hét moment om jezelf of iemand waarvan je houdt te verwennen. Liefde gaat door de maag, dus bakken maar! Van deze recepten slaat je hart op hol.

Kaneelkrakelingen to go

Deze overheerlijke krakelingen lijken net een hartje. Maak er in deze winterkou ook nog een warme kop chocolademelk bij en neem het mee tijdens een romantische winterwandeling.

Bekijk het recept

Stukje regenboogtaart

Wanneer je de liefde viert, kan een prachtige regenboogtaart niet ontbreken. Tover deze taart op tafel en breng een stukje langs bij de mensen van wie je houdt.

Bekijk het recept

Fruitige wafels

Maak de wafels in de vorm van een hart en je hebt een perfect Valentijnsbaksel! Dit is ook heerlijk voor bij een ontbijtje voor twee, maar je kunt het natuurlijk ook lekker voor jezelf maken!

Bekijk het recept

Brownie met aardbeien

Wie maak je nu niet blij met brownies? Of je ze nu voor jezelf maakt, je geliefde of je ouders! Brownies scoren altijd goed. Gouden tip van de chef: decoreer ze met aardbeien! 

Bekijk het recept

Kakelverse stroopkoeken

Deze romantische stroopkoeken van Ramon zijn kakelvers en echt de kers op de taart. Stop ze ook in zo’n mooie doos als op de video en je zal je geliefde hiermee gegarandeerd positief verrassen!

Bekijk het recept