Paasochtend is hét moment om te genieten van een overheerlijke brunch. Je kunt dit jaar misschien niet je familie uitnodigen, ook met je huishouden kun je een paasbeste brunch op tafel toveren. Warme broodjes, hapjes en eitjes: laat het feest beginnen!

Eitje tikken

Denk je aan Pasen, dan denk je aan eieren. Deze hartige snack kan op elk moment tijdens het paasweekend op tafel gezet worden, maar tijdens de brunch is dit rijkelijke recept onmisbaar. 

Bekijk het recept

Verfrissende yoghurt

Ook bij de yoghurt mag best even uitgepakt worden op paasochtend. Dit recept is dan ook allesbehalve saai: twee lagen, met ananas en een koekje van eigen deeg.

Bekijk het recept

Stevig bananenbrood

Ben je meer van een stevig ontbijt? Na het proeven van dit bananenbrood wil je niets anders meer. Met de vijgencompote van Sharon erbij, is dit een heerlijke toevoeging op je paasbrunch! 

Bekijk het recept

Prachtig paasbrood

Bij een paasbrunch mag natuurlijk geen paasbrood ontbreken. Ramon maakt niet alleen het brood zelf, maar ook een heerlijke boter om erop te smeren!

Bekijk het recept

Wraps zonder wrap

Aan deze wraps komt geen deeg te pas. De gezonde groentehapjes uit dit recept zijn net iets anders dan de gewone wraps, maar minstens net zo lekker.

Bekijk het recept