Een knapperige foccacia met zelfgemaakte pasta, een snelle wrap met aubergine en paprikaspread of risottoballetjes met een frisse dip voor de borrel. Zonder dat je het doorhebt, eet jij met deze gemakkelijke recepten lekker en helemaal plantaardig. Kijk hier voor inspiratie!
Foccacia pasta Ramon Brugman

Focaccia met tomaatjes, olijven en verse pasta

Ziet deze focaccia er niet héérlijk uit?! Onze chef-kok Ramon Brugman maakt het met zwarte olijven, tomaat en verse kruiden en serveert het naast zijn zelfgemaakte spaghetti met een tomaat-basilicum saus en een friszuur bijgerechtje met ui in balsamico.

Maak dit recept
wrap aubergine

Wraps met aubergine en een frisse paprikaspread

Lekker snel op tafel! Maak deze wraps met aubergine, paprikaspread, een kleurrijke linzensalade en gepofte tomaatjes. Smullen!

Maak dit recept
Groenten Seitan Ramon Brugman

Gewokte groenten met seitan, rijst en cashewnootjes

Onze chef Ramon Brugman maakt een snelle roerbakschotel met rijst, seitan, knapperige broccoli, peultjes, paprika, verse gember en een fris sinaasappelsausje. Binnen een half uurtje op tafel!

Maak dit recept
Groentensoep Nadia

Koude groentesoep met gefrituurde aardpeer en een knapperige salade

Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt een heerlijke frisse groentesoep met aardpeer, een salade en brood met tomaat. Laat de lente maar beginnen!

Maak dit recept
risotto balletjes

Gefrituurde risottoballetjes met frisse dips met kokos en koriander

Onze chef-kok Sharon de Miranda maakt een heerlijke krokante snack! Gefrituurde risottoballetjes met twee frisse dips; een korianderdip en een kokosyoghurt-dip met knoflook. 

Maak dit recept

Meer recepten?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Dan ploffen de lekkerste recepten van onze chefs elke week zo op je deurmat. 

Dat wil ik!
Geschreven door
Annamara Hamersma
Datum