Een knapperige foccacia met zelfgemaakte pasta, een snelle wrap met aubergine en paprikaspread of risottoballetjes met een frisse dip voor de borrel. Zonder dat je het doorhebt, eet jij met deze gemakkelijke recepten lekker en helemaal plantaardig.
Maandag
Focaccia met tomaatjes, olijven en verse pasta
Ziet deze focaccia er niet héérlijk uit?! Onze chef-kok Ramon Brugman maakt het met zwarte olijven, tomaat en verse kruiden en serveert het naast zijn zelfgemaakte spaghetti met een tomaat-basilicum saus en een friszuur bijgerechtje met ui in balsamico.
Gewokte groenten met seitan, rijst en cashewnootjes
Onze chef Ramon Brugman maakt een snelle roerbakschotel met rijst, seitan, knapperige broccoli, peultjes, paprika, verse gember en een fris sinaasappelsausje. Binnen een half uurtje op tafel!
Gefrituurde risottoballetjes met frisse dips met kokos en koriander
Onze chef-kok Sharon de Miranda maakt een heerlijke krokante snack! Gefrituurde risottoballetjes met twee frisse dips; een korianderdip en een kokosyoghurt-dip met knoflook.