Rijkgevulde pastasalade met kaas
Perfect voor een lekkere lunch of licht diner: deze lauwwarme pastasalade bomvol groenten en verrukkelijk plantaardige kaasjes: van brie en Roquefort tot Parmezaan!
Bekijk het receptKebab met spitskool
Haal je eigen hippe vegan snackbar in huis! Plantaardige kebab, frisse saus op basis van kokosyoghurt, ingemaakt zuur en dan zo'n zacht pitabroodje.
Sticky toffee taart
Vegan en zoet gaan ook hand in hand. Probeer deze sticky toffee taart met karamelsaus en gesuikerde pecannoten. Op basis van amandelmelk en plantaardige margarine.
Bekijk het receptJackfruit op z'n Indonesisch
Precies dat gevoel van stoofvlees met draadjesvlees dat uren heeft gesudderd. Dat komt aardig in de buurt van jackfruit, een verrassende tropische vrucht met enorm veel bite!
Bekijk het receptTortilla met frisse spread
Je maakt je eigen tortilla en vult hem met deze Mexicaans gekruide vleesvervanger. Authentieke smaken dus: gerookte paprikapoeder, komijn en limoen & koriander!
Bekijk het receptStevig bonensoepje met bietjes
Dit prachtige bordje soep kent haar origine in Oekraïne. Met als basis: tomaat, witte bonen, bloemkool, smaakmaker laurier en knoflook en natuurlijk knalrode bieten.
Bekijk het receptHalva met pistache & rood fruit
Ook jij krijgt deze Arabische specialiteit zo onder de knie. Halva maak je op basis van suiker, tahina met pistache en roodfruit. Super lekker met een glaasje thee of koffie of als toetje.
Bekijk het recept