Verzameling

7x gemakkelijke vegan recepten

Eet jij het hele jaar door plantaardig of probeer je Veganuary? Deze vegan recepten moet je zeker maken!

Pasta met salade en vegan kaas

Rijkgevulde pastasalade met kaas

Perfect voor een lekkere lunch of licht diner: deze lauwwarme pastasalade bomvol groenten en verrukkelijk plantaardige kaasjes: van brie en Roquefort tot Parmezaan! 

Vegan kebab

Kebab met spitskool

Haal je eigen hippe vegan snackbar in huis! Plantaardige kebab, frisse saus op basis van kokosyoghurt, ingemaakt zuur en dan zo'n zacht pitabroodje. 

Vegan toffee

Sticky toffee taart

Vegan en zoet gaan ook hand in hand. Probeer deze sticky toffee taart met karamelsaus en gesuikerde pecannoten. Op basis van amandelmelk en plantaardige margarine.

Indische jackfruitstoof

Jackfruit op z'n Indonesisch

Precies dat gevoel van stoofvlees met draadjesvlees dat uren heeft gesudderd. Dat komt aardig in de buurt van jackfruit, een verrassende tropische vrucht met enorm veel bite! 

Huisgemaakte tortilla

Tortilla met frisse spread

Je maakt je eigen tortilla en vult hem met deze Mexicaans gekruide vleesvervanger. Authentieke smaken dus: gerookte paprikapoeder, komijn en limoen & koriander!  

Knalrode bieten vers van het land

Stevig bonensoepje met bietjes

Dit prachtige bordje soep kent haar origine in Oekraïne. Met als basis: tomaat, witte bonen, bloemkool, smaakmaker laurier en knoflook en natuurlijk knalrode bieten.  

Halva met pistache & rood fruit

Ook jij krijgt deze Arabische specialiteit zo onder de knie. Halva maak je op basis van suiker, tahina met pistache en roodfruit. Super lekker met een glaasje thee of koffie of als toetje.