Terug 5x verrassende recepten met pistachenoten Geschreven door Dorenda van Knegsel Datum 23 februari 2023 Onderdeel van Bekijk meer artikelen over: Lekker eten Wist je dat het ieder jaar op 26 februari Wereld Pistachenoten dag is? Wij delen daarom onze beste recepten met deze lekkere nootjes met je! Pistache-meringuetaart met arabische koffie Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt een verbluffende pistache-merigue taart, geserveerd met Arabische koffie. Pistache-meringuetaart met arabische koffie Cannoli met chocola en pistachenootjes Onze chef Ramon Brugman maakt een echt Siciliaans nagerecht: cannoli! Gevuld met mascarpone, chocolade en pistachenootjes. Lekker bij de koffie of als nagerecht. Cannoli met chocola en pistachenootjes Pistache cake met botercrème en mango milkshake Chef-kok Sharon de Miranda maakt een luchtige pistache cake, met verse vanille, een hint van limoen en een romige botercrème topping. Pistache cake met botercrème en mango milkshake Of ga voor pistache ijs Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt een heerlijke pasta Genovese, met zelfgemaakte pesto. Met als nagerecht heerlijk vers pistache ijs. Zomerse pasta pesto Genovese met zelfgemaakt pistache-ijs Peren gestoofd met koffie en chocolade Alain laat zich inspireren door versgemalen koffie! Hij maakt een dessert van gestoofde peren met koffie, chocolade en pistachenoten. Peren gestoofd met koffie en chocolade Geschreven door Dorenda van Knegsel Datum 23 februari 2023 Onderdeel van Bekijk meer artikelen over: Lekker eten
Pistache-meringuetaart met arabische koffie Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt een verbluffende pistache-merigue taart, geserveerd met Arabische koffie. Pistache-meringuetaart met arabische koffie
Cannoli met chocola en pistachenootjes Onze chef Ramon Brugman maakt een echt Siciliaans nagerecht: cannoli! Gevuld met mascarpone, chocolade en pistachenootjes. Lekker bij de koffie of als nagerecht. Cannoli met chocola en pistachenootjes
Pistache cake met botercrème en mango milkshake Chef-kok Sharon de Miranda maakt een luchtige pistache cake, met verse vanille, een hint van limoen en een romige botercrème topping. Pistache cake met botercrème en mango milkshake
Of ga voor pistache ijs Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt een heerlijke pasta Genovese, met zelfgemaakte pesto. Met als nagerecht heerlijk vers pistache ijs. Zomerse pasta pesto Genovese met zelfgemaakt pistache-ijs
Peren gestoofd met koffie en chocolade Alain laat zich inspireren door versgemalen koffie! Hij maakt een dessert van gestoofde peren met koffie, chocolade en pistachenoten. Peren gestoofd met koffie en chocolade