Kaasfans, dit is jullie moment! We hebben de lekkerste recepten van onze chefs met kaas verzameld. Smeuïge, verrassende en onweerstaanbare kaascreaties. Van hartige taart tot mini kaassoufflés. Dit wil je!
Hartige kaastaart met zoete uien
Deze hartige taart van chef-kok Ramon Brugman heeft een krokante bodem, een romige kaasvulling en een smaakvolle uiencompote. Simpel te maken en perfect voor elke gelegenheid!
Yorkshire pudding als eetbaar pannetje voor kaasfondue en dan dippen met alles wat lekker is: witlof, vijgen of andere groenten. Dát was het idee van kok Jetske van den Elsen. De Yorkshire pudding kan je eigenlijk vullen met alles wat je lekker vindt, zoet of hartig.
Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Chef-kok Geneal Harreman maakt geitenkaas risottorolletjes van Chinese kool in tomatensaus met een krokantje van broodkruim en parmezaanse kaas. Lekker!
Kimchi-kaas bitterballen met gochujang mosterdsaus
Kok Jetske van den Elsen maakt een heerlijke snack! Kimchi-kaas bitterballen met een gochujang mosterdsaus. En ze maakt ze extra knapperig door een dubbel paneerlaagje! Hoor je het al kraken?
Ook zo'n zin in een warme kop soep? Onze chef-kok Ramon Brugman maakt een soepje bomvol groenten: knolselderij, winterpeen, appel, gember én hij bakt er zelfgemaakte broodjes bij met gesmolten kaas. Laat die koude dagen maar komen.
Broccolitaart met blauwe kaas en gebakken amandelen
Chef-kok Sharon de Miranda maakt een heerlijke broccolitaart. Ze serveert deze hartige taart met blauwe kaassaus, gebakken amandelen en rucola. Eet smakelijk!