Tartaren zijn een van de populairste voorgerechten als je je gasten wil verrassen met een chic diner. Maar wist jij dat je ook heerlijke tartaar kan maken zónder vlees? Wij zetten drie vegetarische tartaren van onze chefs voor je op een rijtje.
Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit

Courgette tartaar met courgettebloemen

Allereerst hebben wij een heerlijke courgette tartaar van onze chef Alain op het menu staan. Deze tartaar is niet alleen lekker, maar ziet er ook nog eens prachtig uit door het aan te kleden met courgettebloemen. Door dit tartaar gaan onder andere doperwten, courgette, witte koolbaden en hazelnoten. Al trek gekregen?

Bekijk het recept

Oesterzwam tartaar met pittige sojasaus

Toch meer zin in een beetje pit? Maak dan de oesterzwam tartaar met een pittige sojasaus van onze chef Sharon. Vanwege de vlezige structuur van oesterzwammen functioneren deze paddenstoelen ideaal als vleesvervangers. Als je juist niet zo’n fan bent van pittig eten kun je de madame Jeanette pepers natuurlijk altijd weglaten.

Bekijk het recept
Steak Tartaar van oesterzwammen

Tartaar van vers fruit met pure chocoladesaus met rum

Als laatste hebben wij een heerlijke tartaar om je diner helemaal compleet te maken. Namelijk een zoete tartaar van vers fruit. Perfect als een luchtig toetje. Onze chef Alain gaat aan de slag met onder andere bananen, kiwi en mango. Dit tartaartje maak je helemaal af met een pure chocoladesaus met rum. Smullen! 

Bekijk het recept