Ik ben nieuwsgierig hoe deze chefs omgaan met de pandemie

Alain ziet sterren
Danny en Helena Tsang
In 1982 openden Danny en Helena in het West-Brabantse dorp St. Willebrord een afhaalrestaurant. Geleidelijk verleggen ze hun focus naar verfijnde en authentiek Chinese gerechten. Met als hoogtepunt een Michelinster in 2018. Door corona keert de familie Tsang terug naar hun oude, vertrouwde concept: de afhaalservice.

Joris Bijdendijk
In 2014 roepen restaurantcritici van Gault Millau Joris uit tot Belofte van het jaar. Nu runt hij als executive chef twee restaurants in Amsterdam en heeft hij één Michelinster. 2020 belooft een topjaar worden, tot corona roet in het eten gooit. Joris anticipeert snel en komt direct met een afhaalmenu.
Binnenkort bij BinnensteBuiten

Niven Kunz
Niven is de jongste chef-kok ooit met een Michelinster. Na de pandemie is hij helaas ook één van de eerste sterrenzaken die de deuren moet sluiten. Wij spreken hem over zijn grote liefde voor groenten en horen hoe hij zijn inspiratie uit de de kassen in het Westland haalt.
Binnenkort bij BinnensteBuiten

Soenil Bahadoer
Soenil heeft een tweesterrenrestaurant in Nuenen en wordt in 2020 uitgeroepen tot 'Chef van het Jaar'. Zijn agenda zit vol tot corona toeslaat. Lang bij de pakken neerzitten doet Soenil niet. Hij parkeert een foodtruck voor zijn restaurant en kookt gewoon door.
Binnenkort bij BinnensteBuiten

Na 37 jaar in de keuken is dit bizar om mee te maken
Margo Reuten
Margo is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Zij vindt haar vak het mooiste dat er is en hoopt er nog jaren mee door te gaan. Dat haar leven nu stilstaat, vindt ze dan ook lastig. Maar zelf stil zitten doet ze niet, want nog steeds kunnen mensen thuis van haar prachtige gerechten genieten.
