Chef-kok Ramon Brugman leeft zich uit in de keuken en tovert de lekkerste baksels op tafel. Wij zetten er zes op een rij. Van versgebakken rondo’s tot tijgersoezen. Voor ieder wat wils.

Versgebakken rondo's met hazelnootspijs

Ramon laat de patissier in hem los en bakt rondo’s met hazelnootspijs. Vers uit de oven voor een extra lekkere smaak. En het is nog makkelijk ook, wat wil je nog meer?

Bekijk het recept

Koffiesoezen

Ramon maakt koffiesoezen met banketbakkersroom, chocolade ganache, slagroom en het geheime ingrediënt: koffie granulaat. De bereiding van soezen schrikt sommigen een beetje af, maar het is echt prima te doen. Ramon doet het je voor.

Bekijk het recept

Franse klassieker: eclairs

Ramon maakt één van de bekendste gebakjes uit de Franse patisserie: eclairs. In Nederland zie je niet zo vaak, maar ze zijn heerlijk! Langwerpige soezen gevuld met banketbakkersroom en daar over heen chocolade fondant. Durf jij het aan?

Bekijk het recept

Mokka oublies

Je ziet ze bijna nergens meer: mokka oublies. Zonde! Want deze gebakjes zijn hartstikke lekker. Ramon laat zien hoe je ze bereidt, met harde wenerdeeg en heel veel chocolade. 

Bekijk het recept

Tijgersoezen met hazelnootslagroom

Echte tijgersoezen. Heb jij ze wel eens gemaakt? De luchtige soes wordt in de oven steeds groter, waardoor het deeg scheurt en je een mooi tijgerpatroon krijgt. Super makkelijk en hartstikke lekker. Met hazelnootslagroom en zelfgemaakte pralinévulling.

Bekijk het recept

Brownies met karamel, pinda's en chocolade

Brownies. We smullen er van! Je kan ze natuurlijk kant en klaar bij de bakker halen, maar nog leuker is om ze zelf te maken. Ramon laat zien hoe. Deze heerlijke brownies worden bereid met zachte karamel, krokante pinda's en twee kleuren chocolade. Als dat niet lekker is.

Bekijk het recept