Langzaam sudderen

Wie herfstige regenbuien en windhozen trotseert vindt in een warme vleesstoofschotel de ideale beloning. Makkelijk van tevoren klaar te maken, dus zó uit de oven als je thuiskomt.

Ovenschotel met bakbanaan en lamsgehakt

Een pittige ovenschotel met bakbanaan, krachtig lamsgehakt en een goudgele korst. Je bouwt hem op als een lasagne maar hij smaakt totaal anders. Zoet mét een bite zorgt voor een Zuid-Amerikaanse twist. Serveer ’m met een frisse salade.

Ovenschotel met bakbanaan en lamsgehakt | 27 november 2019

Ovenschotel met kippendijen

Ideaal om restjes groenten op te maken. Deze makkelijke schotel is gezond, vol van smaak en door de aardappels een stevige maal na een drukke dag. De kippendijen blijven super mals in de zoetige saus en geur van het Parmezaanse kaaskorstje doet je watertanden.

Ovenschotel met kippendijen | 5 november 2018

Ovenschotel met zoete aardappel, rundergehakt en prei

Een kleurige maaltijd met een Indonesisch tintje! De zoete aardappel is een groente, dus met deze schotel kom je volop aan je vitamines, en zijn de chipjes die je van de schillen maakt niks om je schuldig over te voelen...

Ovenschotel met zoete aardappel en rundergehakt | 13 november 2018

Stamppot uit de oven

Lekker betaalbaar, maar zeker niet minder smaakvol. Deze stamppot is de gekaramelliseerde uien nét even anders dan je gewend bent en de appel is het geheime ingrediënt waar je iedereen mee verrast. Een dinerwaardig gerecht.

Hutspot ovenschotel | 8 december 2016

Ovenschotel met spinazie en kip

Voor deze ovenschotel gebruik je seizoensaardappelen, dus dat scheelt in de portemonnee. En als je de kippendijen vervangt door champignons ben je helemaal voordelig uit. De kerrie en nootmuskaat geven de schotel pit, de spinazie zorgt voor kleur en de gorgonzola maakt ’m super romig. 

Ovenschotel met spinazie en kip | 11 oktober 2016

Meer inspiratie?

Meld je aan voor meer binnen en buiten inspiratie!