Soep om je aan op te warmen
Spanakopita met een pompoensoepje
Spinazie, feta en pompoen: heerlijke ingrediënten voor een herfstige maaltijd. Sharon maakt een Griekse klassieker: spanakopita. Een spinazietaart die vegetarisch en snel te bereiden is. Daarbij maakt ze een pompoensoepje. Om je nog lekkerder op te warmen kun je het gerecht serveren met gemberthee: genieten maar!
Pompoensoep met focaccia
Herfst en pompoen. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ramon weet er wel raad mee en maakt een heerlijke pompoensoep met zelfgebakken focaccia. Met ingrediënten als Parmezaanse kaas, zwarte olijven, tijm en oregano wanen we ons voor even in Italië. Heerlijk!
Hartige muffins met wortelsoep
Niet gek van zoet? Opgelet! Sharon maakt hartige muffins. Lekker als lunch, snack of bij de soep natuurlijk. Met courgette, geraspte kaas en fetakaas kan die hartige bite niet ontbreken. Samen met een stevige wortelsoep een gouden combinatie.
Erwtensoep
Eerlijk is eerlijk: het is eigenlijk winterkost maar met het kwik af en toe onder de tien wagen wij ons er al wel aan. Erwtensoep! Laat dit aan Alain Caron over en je krijgt een vrolijke presentatie met hartige gebakjes van roggebrood. Een feestje om te eten.