Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Ramon Brugman

Pasteitjes met pittig rundvlees

Ramon Brugman

De kerstamuses van Ramon

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Leon Mazairac

Bisque van Hollandse garnalenkoppen

Leon Mazairac

Pot au feu van boerenkip

Ramon Brugman

Paté met augurken-relish

Ramon Brugman

Zelfgemaakte bapao van Ramon Brugman

Leon Mazairac

Wang Langoustine

Leon Mazairac

Mousseline met garnalen en een schaaldierensoep.