Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien
Ramon Brugman

Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Ramon maakt banketstaven voor de Sint
Ramon Brugman

Speculaasstaven en truffels met roomvulling voor de Sint

Ramon Brugman kookt met Joost Eerdmans
Ramon Brugman

Joost Eerdmans' recept voor Haagse bluf met krokante amandelen

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing

Recept
Alain Caron

Gebakken ananas met bosbessenstroop en pistache

Proteïnerepen met vijgen, dadels, honing en noten
Ramon Brugman

Proteïnerepen met vijgen, dadels, honing en noten

Lekkere Track - Hemelse modder
Ramon Brugman

Hemelse modder met slagroom en krokante amandelen