Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Leon’s simmentaler raclette burger met rösti

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Leon Mazairac

Geflambeerde warme kersen met ijs of mascarpone