Chocola en avocado
Onze chef Sharon bundelt haar krachten in deze vegan chocolade avocadotaart. Smeuïg en vegan! Als extraatje maakt ze nog een 'golden almond latte', met warme amandelmelk en kaneel.
Bekijk het receptChocolade en vijgen
Met zoetigheid weet onze chef en patissier Ramon altijd wel raad. Nu kiest hij voor een geglaceerde chocoladegebakje met verse vijgen. Verrukkelijk en lekker behapbaar.
Bekijk het receptChocolade en fruit
Onze chef Nadia weet al veel van fair trade chocolade maar leert nog meer bij van chocoladekenners Caroline en Kees. Alles komt samen in deze Caribische fruitsalade met choco dressing!
Bekijk het receptChocolade en kersen
Je kent hem wel, deze klassieker: de Schwarzwälder Kirschtorte. Zeer bekend taartje uit het Duitse Zwarte Woud, waar ze massaal gaan voor kersen, room en pure chocolade. Ramon houdt ervan en geeft er zijn eigen draai aan!
Bekijk het receptChocolade en eendenborst
Denk buiten de gebaande paden en plots zie je het bittertje van de chocolade passen bij een hartig hoofdgerecht. Onze culinair expert Alain maakt eendenborst overgoten met chocoladesaus.
Bekijk de video