Puree, gebakken, gekookt of vers gepoft. Dit knolletje kan het allemaal. Oorspronkelijk uit Zuid-Amerika, maar bij ons op tafel niet meer weg te denken. BinnensteBuiten geeft een draai aan de pieper! 

Engels ontbijtje

Aardappelen horen niet alleen bij klokslag 18:00 uur. Onze chef Ramon maakt een Engels ontbijtje met gepofte piepers in olijfolie, ofwel: ‘jacket potato’ met witte bonen in tomatensaus.

Bekijk het recept

Gezond patatje kapsalon

Chef-kok Sharon daagt jou uit! Geen vette hap, maar een gezond patatje kapsalon. Het resultaat: een heerlijke eigen versie met kipfilet, aardappeltjes, wat rucola en mozzarella.

Bekijk het recept

Culinair slaatje

Je kunt aardappels ook goed in een salade gebruiken. Chef-kok Alain maakt een culinair slaatje met aardappel, spek en bietjes. Het is niet alleen heel lekker, het ziet er ook nog mooi uit!

Bekijk het recept

Aardappel-bloemkool stamppot

Toch liever stevige Hollandse kost? Zet na een koude winterdag deze stamppot op tafel. Vega met kaas of met een sudderend speklapje erbij? Jouw dag kan niet meer stuk!

Bekijk het recept

Vegaschotel uit de oven

Deze smaakvolle ovenschotel mag niet in je weekmenu ontbreken. Tjokvol groenten; winterpeen, prei en rode kool, maar met natuurlijk de pieper in de hoofdrol. Smullen maar!

Bekijk het recept