De feestdagen komen steeds dichterbij. Heb jij je kerstmenu al uitgedacht? Geen zorgen! BinnensteBuiten heeft voor iedere gang een luxueus recept voor thuiskoks.

De amuses van Ramon

Wie zijn kerstdiner serieus neemt serveert er pareltjes van amuses bij. Chef-kok Ramon geeft je gasten de keuze uit zalm, époisses of hazelnoot in de hoofdrol… of maak extra veel van jouw favoriet.

Bekijk het recept

Verse platvis vooraf

Visliefhebber en chef-kok Leon serveert zeebaars in een rijke botersaus met wijn. Het resultaat is een onalledaags voorgerecht van eigen bodem dat verfijnd is in zijn eenvoud. 

Bekijk het recept

Knolselderij in zoutkorst met compote en waterkers

Voor het hoofdgerecht zet Alain met elan de knolselderij in de spotlight. Een wortelcrème, kruidige appelcompote en saus van waterkers geven dit vegetarische maal een feestelijke toets.

Bekijk het recept

Semifreddo met nootjes en kiwisaus

Chef-kok Sharon stort zich op het dessert. We sluiten fris af met een fruitige semifreddo met een spoom van champagne, citroenijs en kersenlikeur. Kost even wat voorbereiding, maar dan heb je ook wat.

Bekijk het recept

Bonusrecept: pistache-meringue taart met Arabische koffie

Serveer hem in plaats van de semifreddo, of gewoon allebei! Deze traktatie met kardemom en oranjebloesemwater is van Nadia's hand. Als geen ander weet zij hoe je wereldse smaken combineert.

Bekijk het recept