
De amuses van Ramon
Wie zijn kerstdiner serieus neemt serveert er pareltjes van amuses bij. Chef-kok Ramon geeft je gasten de keuze uit zalm, époisses of hazelnoot in de hoofdrol… of maak extra veel van jouw favoriet.
Bekijk het receptVerse platvis vooraf
Visliefhebber en chef-kok Leon serveert zeebaars in een rijke botersaus met wijn. Het resultaat is een onalledaags voorgerecht van eigen bodem dat verfijnd is in zijn eenvoud.
Bekijk het recept

Knolselderij in zoutkorst met compote en waterkers
Voor het hoofdgerecht zet Alain met elan de knolselderij in de spotlight. Een wortelcrème, kruidige appelcompote en saus van waterkers geven dit vegetarische maal een feestelijke toets.
Bekijk het receptSemifreddo met nootjes en kiwisaus
Chef-kok Sharon stort zich op het dessert. We sluiten fris af met een fruitige semifreddo met een spoom van champagne, citroenijs en kersenlikeur. Kost even wat voorbereiding, maar dan heb je ook wat.
Bekijk het recept

Bonusrecept: pistache-meringue taart met Arabische koffie
Serveer hem in plaats van de semifreddo, of gewoon allebei! Deze traktatie met kardemom en oranjebloesemwater is van Nadia's hand. Als geen ander weet zij hoe je wereldse smaken combineert.
Bekijk het recept